Ziraat Türkiye Kupası’nda Gruplardayız

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gruplardayız

4 Kasım 2014

İlimizi Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük bir başarıyla temsil eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, güçlü rakiplerini dize getirmeye devam ediyor.

Bir önceki turda güçlü rakibi Pendikspor’u penaltılarla eleyen Bayburtspor, 3. turda da PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor’u normal süresi 2-2 beraberlilikle sona eren maçta yine penaltı atışları sonunda 7-6 lık skorla eleyerek gruplara kaldı. Yıllar sonra gelen bu başarının ardından Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, şimdi gruplardaki rakiplerini bekliyor.

Bayburt halkının tribünleri tıklım tıklım doldurduğu müsabakayı Belediye Başkanımız Mete Memiş ve Valimiz Yusuf Odabaş taraftarla birlikte izleyerek bu coşkuya ortak oldu. Belediye Başkanımız Memiş, maç sonunda sahaya inerek futbolcuları tek tek tebrik etti.