Bayburt Belediyesi

Yaz Temizliği Devam Ediyor

Geri

Yaz Temizliği Devam Ediyor

14 Ağustos 2014

Daha temiz ve düzenli bir Bayburt için gece gündüz demeden çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, genel temizlik çalışması kapsamında sokak aralarında ve ana arterlerde faaliyetlerini devam ettiriyor. Özellikle yaz mevsimiyle birlikte artan tozlanmanın etkisini gidermek için şehir merkezindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak temizleyen ekiplerimiz, aynı çalışmayı mahallelere de taşıdı.

Ayrıca şehrimizin çeşitli bölgelerindeki refüj ve yeşil alanlarda rahatsız edici ve göze hoş gelmeyen manzaralara neden çöplerin toplanmasına da ağırlık veriliyor. Çalışmalarını sistematik bir şekilde yürüten ekiplerimiz mahalle aralarındaki kaldırımların kenarlarında olumsuz görüntülere sebep olan otları da kazıyarak temizliyor.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra yol kenarlarına, boş alanlara, sokak aralarına, Çoruh Nehri’ne, şehir dışındaki yol kenarlarına ve mesire alanlarına atılan çöpler, ekiplerimiz tarafından siyah çöp torbalarına konularak bir araya toplanıyor ve görüntü kirliliği oluşturan unsurlar ortadan kaldırılıyor.