Bayburt Belediyesi

Valimiz ve Belediye Başkanımızdan Köy Gezisi

Geri

Valimiz ve Belediye Başkanımızdan Köy Gezisi

6 Haziran 2014

Valimiz Mükerrem Ünlüer ve Belediye Başkanımız Mete Memiş, Demirözü’ne bağlı bazı köyleri ziyaret etti.

Beraberlerinde Cumhuriyet Başsavcısı Erhan Kalkan, Vali Yardımcısı Ali Gökay, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İsmail Ferhat Özbaş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyettin Babacan ve bazı kurum müdürleri ile köy ziyaretlerinde bulunan Valimiz ve Belediye Başkanımız, İlk olarak Demirözü Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Burada bir süre Demirözü Kaymakamı Hakan Gökçekuyu ile sohbet eden Valimiz, Belediye Başkanımız ve beraberindekiler Pınarcık köyünü ziyaret ettiler. Muhtar Cengiz Akagündüz ve köy sakinleri ile sohbet eden heyet, köy halkının sorunlarını dinledi.

Pınarcık köyündeki ziyaretlerini tamamlayan Valimiz, Belediye Başkanımız ve beraberindekiler, İlimiz Demirözü ilçesine bağlı Otlukbeli köyünü ziyaret ettikten sonra, Fatih Sultan Mehmet ve Uzun Hasan arasında Erzincan ile Bayburt arasında bulunan Otlukbeli savaşının yaşandığı alanda incelemelerde bulundular.        

Otlukbeli Savaşı’nın geçtiği alanda bir süre yürüyen heyet, daha sonra Yazıbaşı köyüne hareket etti. Burada da köy sakinleriyle sohbet eden Valimiz, Belediye Başkanımız ve beraberindekiler, Bayburt’un manevi önderlerinden biri olan Dede Paşa Hazretlerinin (Musa Baştürk) torununu ziyaret etti.

Yazıbaşı köyündeki temaslarını tamamlayan Valimiz Ünlüer, Belediye Başkanımız Memiş ve beraberindekiler son olarak Demirözü Belediye’sine hareket etti. Belediye Başkanı Selami Ersen’le bir süre sohbet eden heyet, ziyaretlerini tamamlayarak Bayburt’a döndü.