Valimiz ve Başkanımızdan Esnaf Ziyareti

Valimiz ve Başkanımızdan Esnaf Ziyareti

11 Ocak 2015

Belediye Başkanımız Mete Memiş, Valimiz Yusuf Odabaş ile birlikte hafta sonunu esnafımızı ziyaret edip, sorunlarını dinleyerek geçirdi.

Şehrimizdeki esnafı ziyaret eden Valimiz Yusuf Odabaş ve Başkanımız Memiş, esnafmzın sıkıntılarını dinledi. Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar Valimiz Odabaş ile şehrimiz esnafını ziyaret eden Başkanımz  Memiş, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Dükkân dükkân esnafı gezen ikili, vatandaşın hem sorunlarını dinledi hem de bol ve hayırlı kazanç diledi.

Vatandaşla bol bol istişarede bulunduklarını belirten Başkanımız Memiş, "Esnafımızı ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinliyoruz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ederek onların bilgilerine, tecrübelerine de başvuruyoruz. Amacımız 'Bayburt'umuzu daha güzel nasıl yapabiliriz'i konuşup bunun için birlikte arayışlara girmek" diye konuştu.