Bayburt Belediyesi

Valimiz Ustaoğlu Görevine Başladı

Geri

Valimiz Ustaoğlu Görevine Başladı

15 Haziran 2016

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Bayburt Valisi olarak atanan İsmail Ustaoğlu görevine başladı.

Ustaoğlu Bayburt’a gelmeden önce kendisini Kop Dağında karşılayan Belediye Başkanımız Mete Memiş ile birlikte Kop Şehitliğini ziyaret ederek dua ettiler.

Daha sonra Başkanımızla birlikte Bayburt’a gelen Vali İsmail Ustaoğlu’nu Valilik binası önünde Garnizon Komutanı Jan. Alb. İbrahim Ayhan Vural, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kurum müdürleri karşıladı. Burada valilik çalışanları tarafından kendisine çiçek takdim edilen Vali Ustaoğlu, daha sonra Başkanımız Memiş ve protokol üyeleri ile birlikte makamına geçti. Burada kısa bir açıklama yapan Ustaoğlu kendisini Bayburt Valiliği görevine layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar ve diğer devlet yetkililerine teşekkürlerini ileterek şöyle devam etti:

 Kendimizi Bayburt Halkının Hizmetine Adayacağız

“Tarihi 3 bin yıl öncesine dayanan, Türkiye'nin en güvenli, en huzurlu, mert ve yiğit insanlar diyarı Bayburt'a vali olarak atanmaktan duyduğum memnuniyeti burada özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah görev hayatımız boyunca bu güzel ilimizin bir ferdi olmaktan, bu güzel ilimizin bu güzel halkına hizmet ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyacağım.”

Valimiz Ustaoğlu,  sorumluluğunun ve beklentilerin farkında olduğunu vurgu yaparak, sorumluluğunun bilincinde olarak bütün mesai arkadaşlarıyla tüm enerjisini, tüm gününü artık Bayburt halkının hizmetine adayacaklarını kaydetti.