Bayburt Belediyesi

Valimiz Ünlüer’den Belediye Başkanımıza Veda Ziyareti

Geri

Valimiz Ünlüer’den Belediye Başkanımıza Veda Ziyareti

23 Eylül 2014

Son Valiler Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan ve ilimizden ayrılacak olan Valimiz Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanımız Mete Memiş’e makamında veda ziyaretinde bulundu.

Bir süre Belediye Başkanımızla sohbet eden Valimiz Ünlüer, Bayburt’ta görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğunu dile getirerek Bayburt halkının kadirşinaslığından övgüyle bahsetti. Görev süresi boyunca verdiği destekten ötürü Belediye Başkanımıza şükranlarını bildiren Valimiz Ünlüer, belediyemizle uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Türkiye’nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren Valimiz Ünlüer, Bayburt’tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi.

Belediye Başkanımız Memiş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Valimiz Ünlüer’in Bayburt’ta başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. Yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Memiş, özverili çalışmalarından dolayı Valimiz Ünlüer’e teşekkürlerini bildirdi.

Öte yandan ilimizden ayrılan Valimiz Ünlüer’in yerine Merkez Valisi Yusuf Odabaş atandı.