Uzungazi Mahallesinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

Uzungazi Mahallesinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

10 Mart 2020

Uzungazi Mahallesi’nde Baki Şimşek’e ait 2 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerimizin kısa sürede müdahalesiyle söndürüldü.

Saat 16.30 sıralarında binanın çatısından dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye müdürlüğümüze bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerimiz, yangına müdahale ederek söndürdü.

Yangın ihbarı ile birlikte olay yerine gelen Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci, yangın çıkan evin ilk katında oturan Hazel Erküven ve ailesi ile bina varislerinden İsmail Şimşek’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangının daha fazla büyümeden söndürülmesi için ekiplerimize talimatlar veren Başkanımız Pekmezci, yangının söndürülmesinin ardından olay yerinden ayrıldı.