Üstün Körü Bir Asfalt Çalışması Yapmayacağız

Üstün Körü Bir Asfalt Çalışması Yapmayacağız

13 Kasım 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş, altyapı çalışmalarından sonra şehrimizde başlayacak olan asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Bayburt’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, asfalt ve parke çalışmalarına açıklık getiren Belediye Başkanımız Memiş, “Altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra Bayburt gerçekten kalıcı asfaltına kavuşacak mı? Kalıcı yollarına caddelerine kavuşacak mı? Ben bunu çok açık söylüyorum; üstün körü bir asfalt çalışması yapmayacağız, yani asfalt üstüne asfalt, yada parke üstüne asfalt gibi bir çalışma yapmayacağız. Ana arterlerdeki bütün yerlerdeki asfaltlama, öngörülen yerlerdeki asfaltlama, yol çalışmaları gerçekten bir şehre yakışır nitelikte olacaktır. Yapılan asfalt kalıcı olacaktır, artık kazılmayacaktır.  Şunu da ifade edeyim; ‘Telekom, PTT ve Aras Edaş’ta çalışmalarını tamamlamak üzere; Yani diğer kurumlarla da irtibat halinde hareket ediyoruz. Artık asfaltımız, yolumuz kalıcı olacak. Burada yağmur suyunu da özellikle söylüyorum; inşallah bu çalışmamızı da tamamladığımız zaman Bayburt’ta su birikintileriyle karşılaşmayacağız.”