Tarihi Taşhan’da Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Tarihi Taşhan’da Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

23 Eylül 2014

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar tarihi Taşhan’da sergilenmeye başlandı.

Sergi açılışına, Belediye Başkanımız Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Mutlu, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışı yapıldıktan sonra Başkanımız Mete Memiş ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ile birlikte sergiyi gezdiler. Sergide bulunan 70 adet fotoğrafın hepsini inceleyen Belediye Başkanımız Memiş, bu tip etkinlikler sayesinde ülkemizin tarımsal faaliyetleri hakkında herkesin bilgi sahibi olabileceğini belirtti.

Hemşerilerimiz sergiyi 25 eylüle kadar ziyaret edebilecekler.