Tarihi Maç Öncesi FB TV Bayburt’a..

Tarihi Maç Öncesi FB TV Bayburt’a..

8 Aralık 2014

Bayburt, Ziraat Türkiye Kupası gruplarında oynanacak tarihi maça hazırlanırken FB TV 'Maç Kaç Kaç?' programı yapımcısı Kıvanç Özkök şehrimize gelerek taraftarların ve şehrin nabzını tuttu. 10 yıldır Perşembe günleri ekrana gelen programda bu hafta Kıvanç Özkök’ün Bayburt izlenimleri yer alacak.

Kıvanç Özkök Genç Osman Stadyumu’nda ilk olarak Belediye Başkanımız Mete Memiş’le kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Bayburt’un Fenerbahçe’yi layık olduğu şekilde ağırlayacağını belirten Başkanımız Mete Memiş, dostluk çerçevesinde bir maç olmasını temenni ettiklerini ama gönüllerinin tabi ki Bayburtspor’un güzel bir oyunla galip gelmesinden yana olduğunu söyledi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor Kulübü As Başkanı Hakan Kobal'la da bir söyleşi gerçekleştiren program ekibi, gün içerisinde Kurukafalar Taraftar Grubu ve Forza Gadalar Taraftar Grubu’nu ziyaret ederek maç hakkındaki görüşlerini aldı.