ŞEHRİMİZİ HİÇ GÖRMEYEN HEMŞEHRİLERİMİZİ AĞIRLADIK

ŞEHRİMİZİ HİÇ GÖRMEYEN HEMŞEHRİLERİMİZİ AĞIRLADIK

16 Eylül 2023
Belediyemiz ve Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle Ankara’da yaşayan ancak Bayburt’a hiç gelmemiş Bayburtlular üç günlük bir organizasyonla şehrimize geldiler.
Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ile Beldiyemiz Aile Yaşam Merkezi'nde bir araya gelen misafirler baba ocakları Bayburt'ta bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek Başkanımız Pekmezci'ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.
Başkanımız Pekmezci ise Bayburt'a daha önce hiç gelmemiş Bayburtluları baba ocaklarında ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirterek Bayburt'un tarihi ve kültürel kimliği hakkında misafirlerine bilgi verdi. Başkanımız daha sonra günün anısına kafile başkanına plaket takdim etti.
Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bayburt Tanıtım Filminin izlenmesinin ardından misafirlerini Bamsı Beyrek Seyir Terası'na çıkaran Başkanımız Pekmezci burada onlara ikramda bulundu.
Bayburt'un eşsiz manzarasına karşı çaylarını yudumlama fırsatı bulan misafirler Başkanımıza teşekkür ettiler.