Şehitler Unutulmadı

Şehitler Unutulmadı

14 Temmuz 2018

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yüzbaşı Agah Bey Şehitliği ziyaret edildi.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Mehmet Emin Eryiğit, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Vali Yardımcıları Mutlu Almalı ile Tamer Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay İbrahim Akgün, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yer aldığı ziyarette tüm şehitlerin anısına şehitlikte yer alan temsili mezarlara karanfil bırakıldı.

Ziyaret Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Türkoğlu’nun kabrinin ziyaret edilerek karanfil bırakılması ve şehitler için ziyarette aşrı şerif okunup dua edilmesinin ardından sona erdi.