Şehit Mete Okur Şehadetinin 26. Yıldönümünde Anıldı

Şehit Mete Okur Şehadetinin 26. Yıldönümünde Anıldı

31 Ocak 2020

Hakkâri İli Özel Harekât Grup Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken 1 Şubat 1994 tarihinde meydana gelen çığ felaketi sonucu silah arkadaşlarıyla birlikte şehit olan Şehit J. Onb. Mete Okur, Çayıryolu köyünde kabri başında anıldı.

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği tarafından organize edilen anma törenine Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, ŞAGDER Başkanı Selami Köksal, kurum müdürleri, şehidimizin yakınları, jandarma personeli ve vatandaşlarımız katıldı.

Belediye Başkanımız Pekmezci, törende ayrıca Şehit J. Onb. Mete Okur’un resminin olduğu ve ayyıldızlı tişörtü şehidimizin kardeşine Rahmi Okur'a hediye etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve özgeçmişinin okunmasının ardından program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle sona erdi.