Bayburt Belediyesi

Şehit İdris Karakaşoğlu’nun Ailesine Ziyaret

Geri

Şehit İdris Karakaşoğlu’nun Ailesine Ziyaret

13 Temmuz 2018

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehit Piyade Komando Er İdris Karakaşoğlu’nun ailesi ziyaret edildi.  

2012 yılında Bingöl - Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde teröristlerin saldırısına uğrayan askeri konvoyda şehit düşen er İdris Karakaşoğlu'nun Akşar Köyü’nde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş ve beraberindekiler, şehidin annesi Emine Karakaşoğlu ile abisi Nadir Karakaşoğlu ile sohbet etti.

Şehit Karakaşoğlu’nun geçtiğimiz aylarda vefat eden babası Mustafa Karakaşoğlu’nun da rahmetle anıldığı ziyarette Şehit Piyade Komando Er İdris Karakaşoğlu ve bütün şehitlerimiz için evde Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi. Daha sonra şehidin aynı köyde bulunan kabrini ziyaret eden Vali Pehlivan, Belediye Başkanı Memiş ve beraberindekiler şehidin kabrine gül koyarak burada da dua etti.

 Ziyarete Vali Ali Hamza Pehlivan ile Belediye Başkanı Mete Memiş’in yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Yarbay Mehmet Emin Eryiğit, Vali Yardımcıları Mutlu Almalı ile Tamer Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay İbrahim Akgün, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.