Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenlendi

Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenlendi

14 Temmuz 2018

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş, şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen yemekte masaları gezerek davetlilerle tek tek ilgilendi.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen yemeğe Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş ve eşi Zeynep Memiş, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Mehmet Emin Eryiğit, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Vali Yardımcıları Mutlu Almalı ile Tamer Kılıç, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay İbrahim Akgün, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.