Sarıkamış Belediye Başkanından Baba Ocağı Ziyareti

Sarıkamış Belediye Başkanından Baba Ocağı Ziyareti

11 Kasım 2019

Aslen Bayburtlu olan ve çocukluğu şehrimizde geçen Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali ve Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Kılıç, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'ye makamında ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Pekmezci, Başkan Hayali ve başkan yardımcısı Kılıç'a teşekkür etti. Çocukluğu Bayburt'ta geçen Başkan Hayali ve beraberindeki Kılıç'ı şehrimizde ağırlamaktan ayrıca mutlu olduğunu dile getiren Başkanımız Pekmezci, ziyaret anısına misafirlerine Dede Korkut heykelciği ve Saat Kulesi biblosu hediye etti.

Kendilerine gösterdiği misafirperverliğinden ötürü Başkanımız Pekmezci'ye teşekkürlerini ileten Sarıkamış Belediye Başkanı Hayali ise, aslen Bayburtlu olduğunu ve çocukluğunun burada geçtiğini söyledi. Başkan Hayali, Bayburt'taki hatıralarını anlattığı Başkanımız Pekmezci'ye çalışmalarında başarılar diledi.