Bayburt Belediyesi

Sahne Sırası Bayburtlu Sanatçılarındı

Geri

Sahne Sırası Bayburtlu Sanatçılarındı

24 Temmuz 2019

Bayburt Dede Korkut 25. Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında gerçekleşen konserlerde sahne sırası Bayburtlu sanatçılarındı. 

Sanatçılar Muhsin Bayburtlu, Bünyamin Oraç, Sehlan Burak, Sincanlı Filiz ve Devran’ın sahne aldığı gecede dinleyenler buram buram Bayburt kokan bir gece yaşadılar. 

Bayburt türkülerinin seslendirildiği gecede Bayburtlular birbirinden güzel parçalara halaylarla eşlik etti.

Yağmura rağmen coşkunun dinmediği konserde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, “Bazen yağmur yağacak, bazen kar yağacak ama gönül sevdamız hiçbir zaman dinmeyecek.  Biz Bayburtlular inşallah bu güzel günlerde de birlikte olacağız. Uzaklardan Anadolu’nun dört bir yanından ilimize teşrif eden dernek başkanı arkadaşlarım sizleri ve tüm vatandaşlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum”  İfadelerini kullandı.

Gece Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli,  Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Spor Kulübü Başkanı Muhammet Karaoğlu ve işadamı Kenan Yavuz tarafından sanatçılara plaket verilmesiyle sona erdi.