Bayburt Belediyesi

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yılı Kutlandı

Geri

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yılı Kutlandı

9 Nisan 2015

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.  Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen törenlere Belediye Başkanımız Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan uğurlu, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü ve Polis Okulu tarafından Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından    Bayburt Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren  öğrencilere ödülleri Başkanımız Mete Memiş, Rektör Selçuk, Coşkun ve Başsavcı Hasan Uğurlu tarafından takdim edildi.

Ödüllerin verilmesinin ardından protokol Polis Haftası kapsamında Taşhan’da düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışını yaptıktan sonra düzenlenen kokteyle katıldı.