Özel Eğitim Uygulama Okulunun Sergi Açılışı Gerçekleştirildi

Özel Eğitim Uygulama Okulunun Sergi Açılışı Gerçekleştirildi

5 Mayıs 2016

Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun yılsonu sergisinin açılışı Türk Dünyası Parkında gerçekleştirilen törenle yapıldı.  Açılışı Belediye Başkanımız Mete Memiş ve İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan tarafından gerçekleştirilen “Her Şey Elimizde” isimli sergide özel öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde yaptıkları alçı, ahşap ve resim çalışmaları beğeni topladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çağlayan’la beraber sergiyi gezen Başkanımız Memiş özel öğrencilerle yakından ilgilenerek sergilenen çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle bir müddet daha sohbet Başkanımız Memiş daha sonra sergi alanından ayrıldı. Her Şey Elimizde sergisi 05.05.2016 Perşembe saat 18.00’e kadar ziyaretçilere kapısını açık tutacak.