Okul Bahçelerinde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Okul Bahçelerinde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

30 Eylül 2015

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz ve bahar aylarında cadde ve sokaklarda yaptığı yıkama çalışmalarını okul bahçelerine taşıdı.

Yılın bu dönemlerinde meydana gelen mevsim geçişleri nedeniyle hava sıcaklığında yaşanan değişimlerin enfeksiyon riskini artırması soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi hastalıklara zemin hazırlıyor.

Çalışmalarını bu olasılıktan yola çıkarak sürdüren ekiplerimiz, yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber öğrencilerin bir arada bulundukları okul bahçelerinde bu gibi olumsuz gelişmeleri önlemek için yıkama çalışması gerçekleştiriyor. Özellikle hastalıkların sık sık görüldüğü yılın bu döneminde okul bahçelerindeki sterilizasyonu sağlanıyor.