Bayburt Belediyesi

Mutlu Tüketici İçin Örnek Esnaf Projesi’nin Tanıtımı Yapıldı

Geri

Mutlu Tüketici İçin Örnek Esnaf Projesi’nin Tanıtımı Yapıldı

19 Aralık 2017

Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Bayburt Belediyesi,  Bayburt Üniversitesi, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ile Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin paydaşı olduğu “Mutlu Tüketici İçin Örnek Esnaf Projesi’nin“ tanıtımı Bayburt Öğretmenevi’nde yapıldı.

 

Toplantıya Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş,  Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Yapılan Cadde ve Sokaklardaki Güzelliğin Korunması Esnafımızın Menfaatinedir

Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut’un proje hakkındaki sunumuyla başlayan toplantıda kısa bir açıklama yapan Başkan Memiş ‘’Hep dile getirdiğimiz problemlerin çözümü için çok önemli bir proje. Sayın Valim öncelikle şahsınızda ve projenin hayata geçmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim belediye olarak Bayburt’ta yapılan cadde ve sokaklarda ki güzelliğin korunması esnafımızın hem menfaatinedir,  hem de onlar tarafından korunması gerekir. Esnaf arkadaşlarımız o kaldırımı korumalı. Aracın çekilmesine o müsaade etmemeli, bu duyarlılık oluşmalı ‘’diye konuştu.

 

Yatırımın Birazda Görselliğe Olması Önemli

Memiş konuşmasında ‘’Esnaf arkadaşlarımızın şunu iyi bilmeleri lazım: Dükkânlarına yapacakları yenileme ve iyileştirme çalışmaları sonuçta onun menfaatinedir. 40 yıl önce girdiğimiz dükkânlara bugün girdiğimizde hala 40 yıl önceki haliyle görüyoruz. Bu anlamda yatırımın biraz da görselliğe olması önemli. Girdiğimiz mekânların fiziki olarak güzellikleri de o mekâna bizi daha çok çekiyor’’ değerlendirmesinde bulundu.