MSB YETKİLİLERİ TURŞU FABRİKASI VE ET ENTEGRE TESİSLERİMİZİ GEZDİ

MSB YETKİLİLERİ TURŞU FABRİKASI VE ET ENTEGRE TESİSLERİMİZİ GEZDİ

2 Ağustos 2023
Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Durmazpınar Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'ye ziyarette bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Pekmezci misafirlerini Bayburt'ta ve belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.
Misafirleri ise Başkanımız Pekmezci'ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.
Ziyaretin ardından Genel Müdür Mehmet Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Durmazpınar'a Yöresel Ürünler ve Turşu Üretim Fabrikası ile kısa bir süre sonra faaliyete geçecek olan Sucuk Kavurma ve Pastırma Fabrikası Et Entegre Tesisi'ni gezdirerek bilgi verdi.