MİLLETVEKİLİ ATEŞ'TEN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ATEŞ'TEN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

22 Ağustos 2023

Bayburt Milletvekili Prof. Dr.  Sayın Orhan Ateş Belediye Başkanımız Sayın  Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Milletvekili Ateş’e Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’inde eşlik ettiği ziyarette Başkanımız Pekmezci misafirlerini belediyede ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu ve Bayburt için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Ateş ve Rektör Türkmen ise Belediye Başkanımız Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli’nin de hazır bulunduğu ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.