Bayburt Belediyesi

MASALLARIN BÜYÜLÜ DÜNYASI BAYBURT’TA MİNİKLERLE BULUŞTU

Geri

MASALLARIN BÜYÜLÜ DÜNYASI BAYBURT’TA MİNİKLERLE BULUŞTU

20 Ocak 2026
Belediyemiz Aile Yaşam Merkezi, toplumun her kesimine hitap eden hizmet anlayışına çocuklara yönelik anlamlı bir etkinlik daha ekledi.
 
Merkez bünyesinde başlatılan Masal Günleri, ilk etkinliğinde yoğun ilgi gördü.
 
Çocukların hayal dünyasını zenginleştirmeyi, kitap ve masal sevgisini erken yaşta kazandırmayı amaçlayan Masal Günleri, iki haftada bir salı günleri 15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek.
 
İlk masal gününde Belediyemiz Aile Yaşam Merkezi’ni dolduran çocuklar, keyifli ve öğretici anlar yaşayarak unutulmaz bir gün geçirdi.
 
Etkinlikte anlatıcı olarak yer alan Eğitimci Yazar Fatma Kılıç, çocuklara ‘Avucumdaki Tırtıl’ isimli masal kitabını anlattı. Kılıç’ın anlatımıyla masalların büyülü dünyasına yolculuk yapan minikler hem eğlendi hem de hayal güçlerini geliştirme fırsatı buldu.
 
Etkinlikte ‘Avucumdaki Tırtıl’ isimli masal kitabı, Yazar Kılıç’ın imzasıyla Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş tarafından çocuklara hediye edildi.
 
Belediyemizin çocuklara yönelik projelerinden biri olan Masal Günleri, düzenli periyotlarla devam edecek.
 
Etkinlik, çocuklara çeşitli ikramlarda bulunularak sona erdi.