Bayburt Belediyesi

Maliye Bakanı Ağbal ve Milletvekili Kavcıoğlu Milli İrade Nöbeti İçin Bayburt’ta..

Geri

Maliye Bakanı Ağbal ve Milletvekili Kavcıoğlu Milli İrade Nöbeti İçin Bayburt’ta..

30 Temmuz 2016

15 Temmuz akşamı milli iradeye karşı darbe girişimin bertaraf edilmesinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla yurt çapında olduğu gibi Bayburt’ta da meydanlar doldu.

Milli iradeye saygı nöbetinde 16. gün geride kalırken Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’da nöbete katılmak üzere Bayburt’a geldiler. TRT ekranlarından da canlı yayınlanan nöbete Bakan Ağbal Milletvekili Kavcıoğlu’nun yanı sıra Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Garnizon Komutanı Jan. Alb. İbrahim Ayhan Vural, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, idare amirleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve işadamları da katıldı.

Ağbal ve Protokol Üyeleri Halka Seslendi

Bakan Naci Ağbal, Milletvekili Kavcıoğlu, Başkanımız Memiş ve protokol üyelerinin valilik binası balkonundan Cumhuriyet Caddesi’ni tıklım tıklım dolduran halka seslendiği milli iradeye saygı nöbetinde belediyemiz organizasyonuyla şehrimize gelen Erzincan Belediyesi Mehteran Takımı verdiği konserle meydanı dolduranları coştururken Mehteranın ardından sahne alan âşıklar vatan ve millet sevgisi temalı türküleriyle sergiledikleri performans ilgiyle izlendi.

Gümüşhane Protokolünden Bayburt Çıkarması

Bakan Ağbal ve Milletvekili Kavcıoğlunun katılımıyla Bayburt’ta gerçekleşen Milli İrade nöbetinde şehrimize sürpriz bir şekilde çıkarma yapan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Milletvekili Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse şehrimizdeki nöbette yerlerini aldılar.