Bayburt Belediyesi

Maliye Bakanı Ağbal Memleketinde Coşkuyla Karşılandı

Geri

Maliye Bakanı Ağbal Memleketinde Coşkuyla Karşılandı

22 Aralık 2015

 

 

Maliye Bakanı Naci Ağbal bir dizi temasta bulunmak üzere Bayburt'a geldi. Beraberinde Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu ile birlikte memleketine gelen Bakan Ağbal'ı, belediyemiz hizmet binası önünde Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kurum müdürleri ve vatandaşlar karşıladı.

 

 

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ağbal, kendisini karşılayanlara teşekkür ederek, belediyemize geldi. Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Ağbal daha sonra valilik makamına geçti.


 


 Vali Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret eden Bakan Ağbal, burada da valilik tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Odabaş ziyaretin anısına Bakan Naci Ağbal'a deri işlemeli bir tablo hediye etti. Ağbal, valilik ziyaretinin hemen akabinde ilçe ziyaretleri için Demirözü ve Aydıntepe’ye geçti ilçelerde de halkın yoğun ilgi sevgisiyle karşılanan Maliye Bakanı Ağbal buralarda da kaymakamlık ile belediyeleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sıkıntıları dinledi.

 

 

 

Ağbal ilçe ziyaretleri sonrası Bayburt’a döndü ve Bayburt Valiliğine bağlı il müdürlükleri ile Bayburt’taki tüm kurum yetkililerinden brifing almak üzere İl Tarım Müdürlüğünde tertip edilen toplantıya katıldı. Bu toplantıda Bayburt’ta şimdiye kadar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Maliye Bakanı Naci Ağbal ertesi gün Bayburt’tan ayrıldı.