Maliye Bakanı Ağbal, Belediyemizi Ziyaret Etti

Maliye Bakanı Ağbal, Belediyemizi Ziyaret Etti

12 Mart 2016

Maliye Bakanı Naci Ağbal çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Bayburt’ta kurum ziyaretleri kapsamında belediyemize ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve birim amirlerinin kapıda karşıladığı Ağbal başkanlık makamına geçti. Burada bir süre dinlenen Maliye Bakanı Ağbal daha sonra Bayburt’ta yapılması planlanan projeler ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Belediye Meclis Salonu'na geçti.

Toplantıya Vali Yusuf Odabaş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Bakan Naci Ağbal, belediyemiz tarafından sürdürülen çalışmalar, yapılacak projeler ve talepler ile ilgili bilgi aldıktan sonra belediyeden ayrılarak İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Valiliğe geçti.