Kutlu Doğum Etkinlikleri Devam Ediyor

Kutlu Doğum Etkinlikleri Devam Ediyor

20 Nisan 2016

Bayburt’ta Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor. Tüm yurtta çeşitli organizasyonlarla kutlanan Kutlu Doğum Haftası Bayburt’ta da düzenlenen bir çok programla kutlanmaya devam ediyor.  Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarihi Taşhanda sergi açtı.

Açılışı Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun tarafından sergide öğrenciler tarafından yapılan ebru, rölyef ve hat çalışmaları sergilendi. Organizasyon protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Sergilenen çalışmaları tek tek inceleyen protokol üyeleri, tarihi mekânın başka bir köşesinde ebru çalışması gerçekleştiren bir öğrencinin yaptığı çalışmayı merakla izlediler.