Kur’an Kursu Öğrencilerinden Başkanımız Pekmezci’ye Ziyaret

Kur’an Kursu Öğrencilerinden Başkanımız Pekmezci’ye Ziyaret

2 Ocak 2020

Bayburt İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Genç Osman 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenleri Reyhan Ocak’ın eşliğinde kendisini ziyarete gelen miniklerle tek tek ilgilenen Başkanımız Pekmezci ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Belediye Başkanımız Pekmezci’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden minikler ise çalışmalarında başarılar dilediler.

Minikler ayrıca dersleri kapsamında Başkan Pekmezci ile “sabır” konusunda röportaj gerçekleştirdiler.  Minikler tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Belediye Başkanımız onları çeşitli hediyelerle uğurladı.