HAYVAN PAZARINDA KURBAN HAREKETLİLİĞİ

HAYVAN PAZARINDA KURBAN HAREKETLİLİĞİ

4 Haziran 2024
Bayburt Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nda kurban hareketliliği başladı.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren canlı hayvan pazarı da çetin pazarlıklara ev sahipliği yapıyor.

Kışın ahırda beslenen, yaz aylarında ise meralarda otlatılarak özenle bakımları yapılan hayvanlar, bayrama sayılı günler kala belediyemiz canlı hayvan pazarına getirilerek satışa sunuluyor.

Bünyesinde kapalı ve açık olmak üzere iki pazar barındıran ve toplam 9 dönüm alan üzerine kurulu Modern Canlı Hayvan Pazarı, 3000 küçükbaş ve 3000 büyükbaş olmak üzere toplamda 6 bin kapasiteye sahip. Ayrıca pazarda, alış veriş yapmaya gelen vatandaşlarımız için bay-bayan wc ler, mescit, çay ocağı da mevcut.

Halkımızın rahat bir şekilde alış verişini gerçekleştirmesi yönünde Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz başta olmak üzere Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ve personelimiz özveriyle hizmet veriyor.