Halkbank Bayburt Şubesi’ne “Mavi Yıldız

Halkbank Bayburt Şubesi’ne “Mavi Yıldız

22 Mayıs 2014

Halkbank Bayburt Şubesi hizmet kalitesindeki başarısı nedeniyle genel müdürlük tarafından “Mavi Yıldız” ödülüne layık görüldü. 880 şube içerisinde ödüle layık görülen 135 şube arasında yer alan Halkbank Bayburt Şubesi ödülünü Genel Müdür Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun elinden aldı.

Halkbank Bayburt Şubesi’nde gerçekleşen ödül törenine Valimiz Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkan Vekili Nevzat Köse, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Genel Müdür Yardımcıları Selahattin Süleymanoğlu, Ufuk Hacer Denizci Yüce ve Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, STK Tmesilcileri ve davetliler katıldı.

Törende Genel Müdür Taşkesenlioğlu ‘Mavi Yıldız’  belgesini Halkbank Bayburt Şubesi Müdürü Ender Çubukçu'ya takdim etti. Halkbank çalışanlarına ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.