Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, Belediyemizi Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, Belediyemizi Ziyaret Etti

18 Ocak 2015

Bir dizi temaslarda bulunmak ve Ak Parti Bayburt 5. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Bayburt’ta gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, belediyemize de ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Mete Memiş, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanlarımızın karşıladığı Bakan Canikli, Başkanımız Memiş’in makam odasına geçti. Burada Belediye Başkanımız Mete Memiş’ten Bayburt’un son durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Nurettin Canikli, Belediye Başkanımız Memiş’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkanımız Mete Memiş’te Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye Bayburt için söz verdiği park projesi için teşekkür ederek kendilerini Bayburt’ta ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti ve Bayburt taşından işlenmiş Minyatür Saat Kulesi hediye etti. Daha sonra Bayburt Belediyesi hatıra defterini imzalayan Bakan Canikli, belediyemizden ayrıldı.