Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi

4 Haziran 2014

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 1. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde mendil kapmaca, dokuztaş, yakan top, yağ satarım bal satarım, halat çekme, çuval yarışı ve çember oyunlarının oynandı. 29 okulun katıldığı yarışmada ilk ikiye giren okullara ödüller verildi

Yarışmalarda dereceye giren okullara ödülleri Valimiz Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan tarafından verildi.