Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bayburt’ta Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bayburt’ta Anıldı

9 Kasım 2014

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Bayburt’ta da anıldı.

Hükümet Konağı’nda gerçekleştirilen törene Valimiz Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Garnizon Komutanı P.Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, kurum müdürleri, Stk temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Valimiz Yusuf Odabaş, Garnizon Komutanı P.Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit ve Belediye Başkanımız Mete Memiş’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören daha sonra siren sesleri eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu.

Törende katılımcılarla tokalaşan Başkanımız Mete Memiş, öğretmen ve öğrencilerle de bir süre sohbet etti.