Garnizon Komutanından Belediye Başkanımıza Nezaket Ziyareti

Garnizon Komutanından Belediye Başkanımıza Nezaket Ziyareti

14 Ocak 2020

Bayburt Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'ye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Pekmezci, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Diker'e ziyareti ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Garnizon Komutanı Diker ile Bayburt'un güncel meseleleri üzerine sohbet eden Başkanımız Pekmezci, kurumlar arası destek ve işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Garnizon Komutanı Diker ise, Bayburt'ta görev yapmaktan büyük kıvanç duyduğunu ve çalışmalarında kurumlar arası dayanışmanın büyük katkısı olduğunu söyledi. Başkanımız Pekmezci'ye misafirperverliği ve dayanışma bilincinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.