Bayburt Belediyesi

Eski Bakan Zeybek’ten Başkanımız Pekmezci’ye Ziyaret

Geri

Eski Bakan Zeybek’ten Başkanımız Pekmezci’ye Ziyaret

24 Temmuz 2019

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Namık Kemal Zeybek, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’ye makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Bu yıl 25.’si organize edilen Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni etkinliklerine katılmak ve baba ocağı ziyaretleri için memleketinde bulunan Kültür ve Turizm Eski Bakanı Zeybek, Başkanımız Pekmezci’yi tebrik ederek görevinde başarılı çalışmalar diledi. Bakan Zeybek, Misafirperverliğinden ve kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiği Belediye Başkanımız Pekmezci’yle Bayburt’un güncel konuları hakkında bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Pekmezci ise eski Bakan Zeybek’e nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni etkinlikleri hakkında da bilgi aktaran Başkanımız Pekmezci, Bayburt’un yetiştirmiş olduğu devlet ve siyaset adamlarını ağırlamaktan mutlu olduğunu belirtti

Ziyarette ayrıca TÜRKSAV Başkanı hemşehrimiz Şair ve Yazar Yahya Akengin ve Gagavuzya’dan şehrimize gelen akdemisyen Tudor Zanet’te yer aldı.