Ekiplerimizden Kar Temizliği Seferberliği

Ekiplerimizden Kar Temizliği Seferberliği

11 Ocak 2020

Bayburt'ta akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışıyla birlikte belediye ekipleri alarma geçerken karla mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kar temizliği çalışmalarını gece gündüz ara vermeden sürdüren Bayburt Belediyesi karla mücadele ekipleri,  çalışmalarını şehir merkezi ve ana arterlerle sınırlı tutmayıp mahallelere de taşıdı.

Bir yandan kar temizleme ve yol açma çalışmalarına devam eden ekipler bir yandan da araç ve yaya trafiğinde buzlanmadan dolayı oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmalar birden fazla noktada aynı anda devam ederken ekiplerin bir kısmı da şehir merkezindeki kaldırımlarda kar temizliği gerçekleştiriyor.

Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri koordineli bir şekilde şehrin dört bir tarafında karla mücadele çalışması gerçekleştirirken Zabıta Müdürlüğü ekipleri de yol güvenliğini sağlıyor.