Bayburt Belediyesi

Ekiplerimiz Bahar Sezonunu Açtı

Geri

Ekiplerimiz Bahar Sezonunu Açtı

5 Nisan 2015

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bahar aylarına girilmesiyle beraber cadde ve sokaklarda yaptığı yıkama çalışmalarını okul bahçelerine taşıdı. Halkımızın yoğun kullanım alanlarında sık sık yıkama ve temizlik çalışmaları yapan ekiplerimiz, bahar mevsimine girilmesiyle beraber mevsim geçişleri nedeniyle hava sıcaklığında yaşanan değişimler ve enfeksiyon riskini artırdığını dikkate alarak Okul bahçelerinde yıkama ve dezenfektasyon çalışması başlattı. Çalışma kapsamında Kaleardı 75. Yıl Ortaokulu Bahçesi yıkanarak sterilizasyonu sağlandı.  Ayrıca ilerleyen günlerde ilimizde bulunan tüm okulların bahçeleri de program dâhilinde yıkanacak.

Yol Kenarlarında Temizlik Çalışması

Yıkama çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Temizlik ekiplerimiz bir yandan da sokak ve yol kenarlarındaki boş alanlara atılan çöpleri siyah çöp torbalarına doldurarak toplamak suretiyle olumsuz görüntüleri de ortadan kaldırıyor.

Yol Onarım Çalışmaları Sürüyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar dönemine girilmesiyle beraber yeni yol yapım ve bozulan yollardaki onarım çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat yapabilmelerini sağlamak amacıyla şehrimizin çeşitli bölgelerinde yol ıslah çalışması başlatan belediyemiz ekipleri bir yandan alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yol ve kaldırımlarda onarım çalışması gerçekleştiriyor.