CİRİT TAKIMLARI BU KEZ DEDE KORKUT ŞÖLENLERİ İÇİN AT BİNDİ

CİRİT TAKIMLARI BU KEZ DEDE KORKUT ŞÖLENLERİ İÇİN AT BİNDİ

24 Temmuz 2024
Bu yıl 28.’si düzenlenen Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Bey Böyrek Cirit Gösterisi gerçekleştirildi.

Belediyemiz Cirit Sahası'nda gerçekleştirilen cirit gösterisini Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nesimuttin Selçuk ile Mustafa Akbaş, kurum müdürleri, stk temsilcileri ve vatandaşlar takip etti.
Kazanan Dostluk Oldu

Dede Korkut Atlı Spor Kulübü ve Bayburt Atlı Spor Kulüplerinin karşılaştığı müsabaka oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Dede Korkut’a özel icra edilen gösteri müsabakasında kazanan dostluk olurken karşılaşma sonunda takım kaptanları Kamil Köprücü ve Cafer Yurtsever’e plaketleri Belediye Başkan Yardımcılarımız Nesimuttin Selçuk ve Mustafa Akbaş tarafından takdim edildi.