Cirit Karşılaşması Kurtuluş Coşkusunu Zirveye Taşıdı

Cirit Karşılaşması Kurtuluş Coşkusunu Zirveye Taşıdı

19 Şubat 2015

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikleri 1. gün programı kapsamında Bayburt Atlı Spor Kulübü ve Bayburt Üniversitesi Atlı Spor Kulübü cirit takımları Bayburt Belediyesi Cirit Sahasında karşılaştı.

Soğuk havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği karşılamayı Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve İl Jandarma Alay Komutanı Jan. Alb. İsmail Ferhat Özbaş ve çok sayıda vatandaş izledi.

Oldukça çekişmeli geçen mücadelede kazanan dostluk olurken karşılaşmanın ardından Belediye Başkanımız Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk ve Gençlik Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu takım temsilcilerine günün anısına birer plaket takdim ettiler.