Buz Sarkıtları, İtfaiye Ekiplerimiz Tarafından Temizleniyor

Buz Sarkıtları, İtfaiye Ekiplerimiz Tarafından Temizleniyor

29 Ocak 2015

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, çatılardaki buz sarkıtlarını temizliyor.

Kış mevsiminin en büyük tehlikelerinden birisi olan buz sarkıtları, itfaiye ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle çatılarda oluşan ve vatandaşlarımız için tehlike arz eden buz sarkıtları, itfaiye ekiplerimiz tarafından ortadan kaldırılıyor. İtfaiye personelimiz, yüksek binaların çatılarına merdivenli itfaiye araçları sayesinde çıkıyor ve çatılardan sarkan buzları kırıyor. İl genelindeki okullarda ve özellikle vatandaşlarımızın kullandığı güzergâhlarda tehlike arz eden binalarda buz temizliği yapan ekiplerimiz, gerek itfaiye aracıyla, gerekse ulaşabildikleri noktalardaki buzları temizliyor.