Bilgin’den Belediye Başkanımıza Ziyaret..

Bilgin’den Belediye Başkanımıza Ziyaret..

4 Mayıs 2016

Bayburt Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Bilim Kültür Haftası ve Mezuniyet Programı kapsamında düzenlenen Türkiye’de Kültür Değişmeleri”  konulu konferans için Bayburt’a gelen Ankara Milletvekili TBMM Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı, hemşehrimiz Prof. Dr. Vedat Bilgin Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Beraberinde Valimiz Yusuf Odabaş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu ile birlikte Belediye Başkanımızı ziyaret eden Prof. Dr. Bilgin, Başkanımız Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkanımız Mete Memiş ise ziyaretlerinden dolayı Vali Odabaş, Milletvekili Bilgin, İl Başkanı Kobal, Rektör Coşkun ve danışman Tozlu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.