Bayburt Belediyesi

BELEDİYEMİZDEN YOĞUN MESAİ

Geri

BELEDİYEMİZDEN YOĞUN MESAİ

3 Eylül 2024

Yeni iş sezonunun açılışından bu tarafa çalışma temposunu bir an olsun düşürmeyen ekiplerimiz faaliyetlerine hızla devam ediyor.

Mahallelerde yıkama ve toplu temizlik çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu minvalde cadde cadde, sokak sokak yıkama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. Mahallelerdeki faaliyetlerini yıkamayla sınırlı tutmayan ekiplerimiz aynı zamanda toplu temizlik çalışmasıyla etrafa gelişigüzel atılmış çöpleri bertaraf ederek olumsuz görüntüleri ortadan kaldırıyor.

Orta Refüjler, Yeşil Alanlar ve Mahallelerde Yabani Ot Temizliği

Yıkama ve dezenfektasyon çalışmaları ile toplu temizlik çalışmaları devam ederken mahallelerde göze hoş gelmeyen görüntülere son vermek adına yabani ot temizliği çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de çalışmalarını belirli bir program dahilinde sürdürüyor.  Çalışmalar kapsamında orta refüjler, yeşil alanlar ve mahallelerde ot biçme çalışması yürüten ekiplerimiz buradaki yabani otları temizleyerek hem estetik durmayan görüntülerin önüne geçiyor hem de olası alerjik rahatsızlıkların oluşması ihtimalini engelliyor.

Asfalt Uygulaması ve Kaldırım Yapım Çalışmaları

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise asfalt uygulaması ve kaldırım yapım çalışmalarını süratle sürdürüyor.  Çalışmalar çerçevesinde şehir merkezinde ve mahallelerde de yoğun mesailerine devam eden ekiplerimiz cadde ve sokaklarda bir yandan asfalt uygulaması gerçekleştirirken bir yandan da kaldırım yapım çalışması gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz ayrıca istinat duvarı çalışmalarına da devam ediyor.