Bayburt Belediyesi

Belediyemizden Öğretmenler Günü Özel Yemeği

Geri

Belediyemizden Öğretmenler Günü Özel Yemeği

24 Kasım 2014

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla belediyemiz tarafından ilimizde görev yapan öğretmenler onuruna yemek verildi.

Bayburt Öğretmenevi’nde öğretmenler onuruna düzenlenen yemeğe Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve Bayburt’ta görev yapan öğretmenler katıldı.

  “Peygamber Mesleğini İcra Ediyorsunuz”

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk,  kendisinin de uzun yıllar öğretmenlik yaptığını hatırlatarak şerefli bir mesleği icra ettiklerini belirtti. Eğitimin bir milletin vazgeçilmezi olduğuna vurgu yapan Başkan Yardımcısı Selçuk şunları söyledi:

”Geleceğimiz eğitime bağlı. Nesillerimizin yetişmesi sizlere bağlı. İnanıyorum ki, gelecekteki Türkiye’nin inşa edilmesinde sizlerin çok büyük katkıları olacaktır. Eğitimsiz ve öğretmensiz bir ülke düşünemiyorum.  Peygamber mesleğini icra eden sizleri burada ağırlamaktan onur duydum. Hepinizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.”

Programda kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca ise, “Sizler onurlu bir mesleği icra ediyorsunuz. Geçmişimizi öğretip geleceğimize ışık tutuyorsunuz. Hem toplum olarak hem de eğitimciler olarak bu mesleğin kıymetini bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.