Belediyemiz Yaz Sezonu Çalışmalarını Hızlandırdı

Belediyemiz Yaz Sezonu Çalışmalarını Hızlandırdı

12 Nisan 2015

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Yeni Şehir Parkı, Şair Zihni Kent Ormanı, Esentepe Mahallesi ve Yeni Sanayi Sitesinde yol onarım ve düzenleme çalışmaları hızlandırıldı.  Sanayi sitesinde ulaşımın daha rahat ve sorunsuz olması için yol onarım çalışması gerçekleştirilirken Esentepe Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollara filler serilerek çamurlanma sorun gideriliyor.

Ayrıca bahar ve yaz aylarında vatandaşlarımızın piknik ve dinlenme için en çok tercih ettikleri noktalar olan Kent Ormanı ve Yeni Şehir Parkında bulunan yollar ve mesire alanlarında düzenlemeler yapılarak hemşehrilerimizin daha estetik ve daha nezih bir ortamda vakit geçirmeleri sağlanacak.