Bayburt Belediyesi

BELEDİYEMİZ ÇALIŞMA TEMPOSUNU YÜKSELTTİ

Geri

BELEDİYEMİZ ÇALIŞMA TEMPOSUNU YÜKSELTTİ

24 Eylül 2024

Havaların soğuması ve kış mevsiminin yaklaşmaya başlamasıyla beraber çalışma temposunu iyice yükselten Belediyemizin sahada görevli ekipleri yoğun mesaisine devam ediyor.

Mezarlıklar ve türbelerde genel temizlik, ot biçme ve düzenleme faaliyetlerini sürdüren Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ekiplerimiz çalışmalar kapsamında belediye mücavir alanı içerisinde yer alan mezarlıklar ile türbelerde bakım ve temizlik çalışmaları yapıyor. Mezarlık alanlarının temiz ve düzenli tutulması için, mezarlıklar içerisinde yetişen her türlü yabani bitki ve otlar temizleniyor. Şehir genelindeki tüm mezarlıklarda yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz mezarlıkları baştan sona elden geçiriyor.

 

Yaya Geçidi Çizgileri Yenileniyor

Çalışmalarına devam eden Trafik İşleri Ekiplerimiz ise trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yol ve güzergâhlarda, yaya geçidi çizgilerini boyama çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılan çalışma ile trafikte yaya ve sürücüler açısından büyük önem arz eden yaya geçitleri daha görünür hale getirilerek, araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyor. 

 

Mahallelerde Toplu Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Mahallelerde toplu temizlik çalışmalarına devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu minvalde cadde cadde, sokak sokak toplu temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz etrafa gelişi güzel atılmış çöpleri bertaraf ederek olumsuz görüntüleri ortadan kaldırıyor.

 

Asfalt Uygulaması ve Kaldırım Yapım Çalışmaları

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de asfalt uygulaması ve kaldırım yapım çalışmalarını süratle sürdürüyor.  Çalışmalar çerçevesinde şehir merkezinde ve mahallelerde de yoğun mesailerine devam eden ekiplerimiz cadde ve sokaklarda bir yandan asfalt uygulaması gerçekleştirirken bir yandan da kaldırım yapım çalışması gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz ayrıca ihtiyaç olan okullarımızın bahçelerinde de asfalt ve parke çalışması gerçekleştirerek daha düzenli bir hale getiriyor.