Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımızın “Yaşlılar Haftası” Mesajı

Geri

Belediye Başkanımızın “Yaşlılar Haftası” Mesajı

22 Mart 2016

Belediye Başkanımız Mete Memiş , “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında yaşlılarımızın geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkanımız Memiş, onların sevgi, şefkat ve sabırla gelecek nesilleri yetiştirerek kültürel değerlerimizin yarınlara taşımasına vesile olduklarını ifade etti. Yaşlı vatandaşlara saygıda kusur etmemenin onların gönlünü hoş tutmanın Türk toplumunun geleneği olduğunu da sözlerine ekleyen Başkanımız Mete Memiş şöyle devam etti:

“Yaşlısına karşı hürmet eden, saygı gösteren ve onlara sevgiyle yaklaşan bir kültüre sahip olan milletimiz büyüklerini her daim baş tacı yapmıştır. Bir milletin ataları ile gençleri arasındaki köprü ne kadar sağlam olursa, geleceği de o kadar güçlü olur. Şunu çok açık bir şekilde bilmeliyiz ki, onlar bizim için bir yük değil, saadet kaynağıdır. Onların bilgi ve tecrübeleri bizler için her zaman ilham kaynağı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamdan edindikleri tecrübe ve bilgileriyle bizlere yol gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan değerli büyüklerimizin ‘Yaşlılar Haftası’nı tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.”