BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

14 Mayıs 2023
Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Evladını sevmek, merhametle, sonsuz şefkatle, korumak, kendi canından önce bilmek, annelerimizin yüreğinin yüceliğini ifade etmekte yeterli olmayacaktır. Bu sebepledir ki dünyanın her coğrafyasında en yüce duygularıyla ömürlerini çocuklarına adayan tüm annelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Hepimiz için şefkat yuvası ve güvenli bir liman olan annelerimiz, cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu ifade eden bir inancın mensubu olan bizler için baş tacıdır. Üzerimizdeki haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuk ve gençlerimizin duygularının, düşüncelerinin ve karakterlerinin şekillenmesinde temel rol üstlenmekte; karşılıksız sevgi, sabır ve fedakârlık gibi yüce hasletleriyle tüm topluma örnek olmaktadırlar.
Bu duygu ve düşüncelerle; fedakârlık ve sabırla dünyanın en yüce görevlerinden birini hiçbir karşılık beklemeden yerine getiren annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum.”