Bayburt Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 15 TEMMUZ MESAJI

Geri

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 15 TEMMUZ MESAJI

14 Temmuz 2024
Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bir arada, millet olmanın önemini ve zulme karşı mücadele etmenin şan ve şerefini daima hatırlatması açısından 15 Temmuz büyük öneme sahiptir. "15 Temmuz'da Anadolu coğrafyasında yanan hakikat güneşi bütün dünyaya örnek olmuş, aziz milletimiz güçlü direniş ruhu ve milli diriliş süreciyle yeni bir destan yazmıştır.
15 Temmuz, birliğimize kasteden hainlere karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın cesareti ve aziz milletimizin basiretiyle kazandığımız en şanlı direniş zaferlerinden biridir. İstikbal mücadelesinin şanlı sayfalarından birinin daha selamlandığı bu anlamlı günde ülkemizi içten ve dıştan çökertmek isteyenlere asla fırsat vermeyerek her türlü fitneye ve tehdide karşı toplum olarak teyakkuz halinde olmalıyız. Darbelerden çok çekmiş ve bedeller ödemiş olan milletimiz, tarihimizin en hain terör örgütlerinden birisi olan FETÖ’ye karşı dimdik durmuştur. Dünya demokrasi tarihinde ender rastlanacak bir duruş sergileyen milletimiz, demokrasisine ve milli iradeye sahip çıkmıştır.
Bu vesile ile hain kalkışma gecesi canını vatanı için siper ederek kendini bilmez FETÖ cü lere geçit vermeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize ise hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler vermesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun."