Belediye Başkanımızdan Tebrik Mesajı

Belediye Başkanımızdan Tebrik Mesajı

29 Temmuz 2016

Belediye Başkanımız Mete Memiş 28 Temmuz Perşembe günü gerçekleşen Yüksek Askeri Şura’da Jandarma Genel komutanlığına getirilen hemşehrimiz Orgeneral Yaşar Güler ve 2. Ordu Komutanlığına atanan, aslen Bayburt’un Taht Köyünden olan İsmail Metin Temel için yayınladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz akşamı milli iradeye el uzatanlara karşı milletinin yanında olarak en çok direnen komutanlarımızdan, Bayburt'umuzun yiğit evladı Genel Kurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Yüksek Askeri Şura sonunda Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Jandarma Genel Komutanlığına ve aslen Bayburt’umuzun Taht Köyünden olan Orgeneral İsmail Metin Temel’in ise 2. Ordu Komutanlığına getirildiği haberini büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu önemli görevlerinde Yaşar Güler Paşamız ile İsmail Metin Temel Paşamıza başarılar diler, belirlenen yeni komuta kademesinin de ülkemiz adına hayırlı olmasını yüce rabbimizden niyaz ederim.”